Wednesday, November 24, 2010

JUMPING HIGH!!

Fuhhhhh... Akhirnya tamat 1 tahun Part 2... Dan malam tadi baru terfikir, macam mana Sarah, Aan, Liya, Yan, Biy, Tracy, Mara, Hemi, Yus, Ayie, Keri, Mohsin, Awin, Syaren, ramai lagi la tu semua boleh kental, cekal, tabah, hebat, gembira, semangat, mampu dan berjaya habiskan dorang punye Part 2...haish... Aku ni, dengan beban belajar + beban kerja, rasa macam dah tak sanggup dan tak mampu dah nak teruskan lagi setahun. Wuuuu... miracle, please come to me!! Apa-apa hal pun, ni antara gambar kitorang untuk portfolio semalam... 18 of us in a class.












Lepas portfolio dan sesi post-moterm dengan Sir Richard Hyde dan arkitek-arkitek luar, macam biasa class-photo session pun bermula...




Puas formal, aktiviti lompat tinggi-tinggi kasi gegar koridor fakulti ikut stail masing-masing pun bermula....




Dan petang semalam, Kay Mee belanja makan satu kelas sebab dia menang RM3000 dari Nippon Paint! hahaha tahun depan hantar Kay Mee masuk sorang-sorang lagi, kasi dia menang! ;)

All photos, credit goes to Peja Tobat.

3 comments:

an.OO.an said...

batch paling ramai dalam sejarah part 2. gutlak semua architect to be~! :P

ninazarina said...

mekaseh cik aan! ;)

ila ni said...

pohtin makin comey.
aahhh cammy patut belanja seluruh alumni.