Monday, October 11, 2010

selamat pergi haji!

Sebab saya di kampung
Jadi boleh la beraktiviti dengan mak dan abah
Malam tadi ikut mak abah pergi masjid
Raikan bakal-bakal haji
Sayu...
Takpe
InsyaAllah tahun depan mesti dapat
Amin...



ehem...dapat salam cium tangan dengan mak dia kat masjid :)
pastu cakap cenggini "makcik, saya suke kat anak makcik" (tapi dalam hati jek..hik)

12 comments:

anOOan said...

ayat terakhir tu harus bold & enlarge kan scale. bukan kaler kunin. kikiki

ninazarina said...

hik...x cukup konpiden :P

si kepoh said...

wahhh...cium tangan mak sape?sape?

ninazarina said...

er...x perlu tahu lah. kamu sape hai si kepoh?

solitep said...

mak sapelah ni???balik pekan ke?

ninazarina said...

mak dia (sambil tuding jari kat kamu :) a'ah mggu lepas balik pekan... homesick, rindu mak :p

solitep said...

mak solitep???ow dh jumpelh stepler :p
Tule,bru cuti raye,xkn dh blik lg.. jrang blakukn hehe

ninazarina said...

Eh mak solitep len spesis ke? kacuk la cmtu :P
Wat decision on d spot petang jumaat.trus tepon mak, tny leh blk x!hehe

bumblee.oren.kepunyaan.aku said...

hahaha...anda courious siapa si kepoh ini?aku la kawan baik mu (cheh!perasan kan) yang slalu komen kat blog tp asik x dpt komen je...huhuhu..ahaha..sape la makcik..habaq mai la kat aku..wah!wah!ade secret ye...ngeehihihi...

ninazarina said...

owh! haha kamu x perasan la syg! dats for real :)ahaha tu la dah juta2 kali komen failed to get through kali ni bjaya pong komen yek! gud! ailaik :)

misschuyana said...

kak nina! siapa gamaknya tu? hehehe..adakah bakal ada satu lagi pelamin tika perkahwinan ija nanti? hehehehe :)

ninazarina said...

er...erm...jaja ni bg soalan susah sgt la...tau la teacher! hahaha...